Toimitusehdot

Odorfri.fi tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikkiin odorfri.fi verkkokaupasta tehtyihin tilauksiin.

Odorfri.fi toimittaa tuotteita koko Suomen ja Ahvenanmaan alueelle.


Odorfri.fi käytössä olevat toimitusvaihtoehdot:

Tilaus toimitetaan asiakkaalle pakettina Postilla tai DHL:llä.

Postilla lähetettäessä odorfri.fi verkkokauppa antaa asiakkaan syöttämän postinumeron perusteella vaihtoehdoiksi asiakasta lähinnä olevat Postin toimipisteet tai Pakettiautomaatti-pisteet, joista asiakas voi valita. (this is about the customer being able to choose where to pick up the parcel with Posti)

Postipaketti postitoimipisteeseen
Nouto lähimmästä postitoimipisteestä. Voit seurata lähetyksen matkaa OmaPosti-sovelluksella. Kun paketti on saapunut postitoimipaikkaasi, saat siitä Postilta ilmoituksen. Huomaathan, että Posti ilmoittaa pakettien saapumisesta tekstiviestillä, sähköpostilla ja OmaPosti-sovelluksella. Varmistathan siis tilatessasi, että syötät ajan tasalla olevat yhteystietosi. Postipaketteja säilytetään postitoimipisteessä 14 päivää, jonka jälkeen paketit lähetetään takaisin Odorfri:fi:lle. Odorfri.fi pidättää oikeuden veloittaa asiakkaalta toimitus- ja palautuskulut noutamattomasta paketista. Odorfri.fi veloittaa asiakkaalta 30 euroa, jos pakettia ei noudeta. Muistathan siis noutaa pakettisi ajoissa.

Postipaketti pakettiautomaattiin
Postipaketti toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Voit seurata lähetyksen matkaa OmaPosti-sovelluksella. Hae pakettisi ilman jonotusta lähimmästä Postin pakettiautomaatista silloin, kun sinulle sopii. Kun paketti on saapunut pakettiautomaattiin, saat siitä Postilta ilmoituksen. Huomaathan, että Posti ilmoittaa pakettien saapumisesta tekstiviestillä, sähköpostilla ja OmaPosti-sovelluksella. Varmistathan siis tilatessasi, että syötät ajan tasalla olevat yhteystietosi.

Katso Postin pakettiautomaattien sijainnit täältä. Huomaathan, että mikäli paketti on liian suuri pakettiautomaattiin tai automaatti on täynnä, paketti ohjautuu lähimpään postitoimipisteeseen.

Huomaathan myös, että saapumisilmoituksen saatuasi pakettia säilytetään pakettiautomaatissa 7 vrk, jonka jälkeen noutamattomat paketit lähetetään takaisin Odorfri.fi:lle. Odorfri.fi pidättää oikeuden veloittaa asiakkaalta toimitus- ja palautuskulut noutamattomasta paketista. Odorfri.fi veloittaa asiakkaalta 30 euroa, jos pakettia ei noudeta. Muistathan siis noutaa pakettisi ajoissa.

DHL paketti DHL-palvelupisteeseen
Paketti toimitetaan lähimpään DHL-palvelupisteeseen asiakkaan ilmoittaman postiosoitteen perusteella. Katso DHL-palvelupisteet täältä. Voit seurata lähetyksen matkaa DHL:n sivuilla. Saapumisilmoituksen saatuasi paketteja säilytetään DHL:n palvelupisteessä 14 päivää, jonka jälkeen paketit lähetetään takaisin Odorfri:fi:lle. Odorfri.fi pidättää oikeuden veloittaa asiakkaalta toimitus- ja palautuskulut noutamattomasta paketista. Odorfri.fi veloittaa asiakkaalta 30 euroa, jos pakettia ei noudeta. Muistathan siis noutaa pakettisi ajoissa.

Toimitusaika

Odorfri.fi pyrkii toimittamaan tilaushetkellä varastossa olevat tuotteet asiakkaalle noin 2–5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuotteet lähetetään odorfri.fi varastoilta Tukholmasta ja Göteborgista.  

Odorfri.fi ei ole vastuussa, jos tilauksen toimittaminen viivästyy tai tilausta ei pystytä toimittamaan siksi, että asiakas on ilmoittanut virheelliset yhteystiedot Odorfri.fi verkkokaupalle tai laiminlyö velvollisuutensa ilmoittaa ja päivittää muuttuneet yhteystietonsa, tai ei ole paikalla sovittuna toimitusajankohtana eikä häntä tavoiteta.


Palautusehdot

Vastaanotettuaan toimituksen, asiakkaan tulee tarkastaa, että toimitus on sisältänyt hänen tilaamansa tuotteet ja että tuotteet ovat virheettömiä. Mikäli asiakas havaitsee virheen tilauksessa tai tuotteessa, asiakkaan tulee ilmoittaa siitä Odorfri.fi verkkokaupan asiakaspalveluun 30 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Asiakkaalla on 30 päivän palautusoikeus odorfri.fi verkkokaupasta tilatuille tuotteille.

Huomaathan, että jos haluat palauttaa paketin, sinun on ensin noudettava paketti ja toimittava asiakaspalvelumme antamien palautusohjeiden mukaisesti. Palautusoikeus ei koske noutamatonta pakettia. Odorfri.fi pidättää oikeuden veloittaa asiakkaalta toimituskulut noutamattomasta paketista. Odorfri.fi veloittaa asiakkaalta 30 euroa, jos pakettia ei noudeta.

 Voit lukea lisää odorfri.fi palautusehdoista täältä.