Poista savunhaju otsonilla

Savunhajusta voi olla todella vaikea päästä eroon, jos se johtuu esimerkiksi tulesta tai joku on tupakoinut sisätiloissa pitkään. Sen lisäksi, että haju on erittäin tunkkainen, se voi myös olla vaarallista esimerkiksi astmaatikoille, vaikka savunhaju ei olisikaan niin voimakasta. Siksi on tärkeää puhdistaa paikat aina perusteellisesti, jotta savunhaju häviää kokonaan.

Otsonigeneraattorin avulla savunhajun saa pois tavalla, johon normaali ilmanpuhdistin tai muu puhdistin ei pysty. Se on paljon tehokkaampi puhdistin kuin kemikaalit ja tulokset ovat pysyviä.

Poista tupakanhaju

Tupakointi sisätiloissa voi aiheuttaa suuria ongelmia, koska se vahingoittaa sekä seiniä että kattoa ja jättää erittäin epämiellyttävän hajun, josta on vaikea päästä eroon. Jos joku on tupakoinut sisätiloissa pitkään, voi huomata seinille ja kattoon tarttuneen keltaisen nikotiinijäämän. Otsoni pystyy syväpuhdistamaan nämä tilat ja poistamaan tehokkaasti takertuneen nikotiinin ja savun hajun pysyvästi. Otsonigeneraattori ei ainoastaan puhdista ilmaa hajun poistamiseksi, vaan myös hyökkää hajunlähteeseen ja estää savunhajua palaamasta takaisin. Otsoni hyökkää tehokkaasti pinttyneeseen tupakansavun nikotiinijäämiin, jotka ovat vaurioittaneet seiniä, tekstiilejä, puuta ja muita materiaaleja. Koska otsoni hyökkää myös molekyyleihin, haju katoaa lopullisesti ja nikotiinijäämät poistuvat kokonaan generaattorin tuottaman otsonin tuhottuaan myös niiden soluseinämät. Olipa savunhaju autossa, huoneessa tai vaatteissa, voit olla varma, että se häviää otsonigeneraattorin tuottamalla yksinkertaisella otsonikäsittelyllä.

Poista savunhaju tai vahva ruoankäry

Savunhajun poistaminen tulipalon tai kärähtäneen ruoan jälkeen voi olla erittäin vaikeaa. Jos olet koskaan käräyttänyt ruokaasi liedellä, tiedät, että haju voi jäädä leijumaan jopa viikkoja. Tulipalon aiheuttama savunhaju tai säännöllisen ruoanlaiton aiheuttama haju esimerkiksi ravintolan keittiössä voi kestää paljon pidempään. Otsonigeneraattorin avulla voit puhdistaa seinät, katon, lattian ja huonekalut tehokkaasti ja poistaa hajun pysyvästi. Sen sijaan, että yrittäisit itse jynssätä paikan lattiasta kattoon, riittää, että laitat vain otsonipuhdistimen käymään huoneessa ja antaa tämän tehdä kaiken työn puolestasi.

Aseta otsonigeneraattori huoneessa sopivaan paikkaan korkealle ja mieluiten mahdollisimman lähelle hajun lähdettä. Anna sen toimia sitten jopa 24 tuntia tilan koosta riippuen. Myöhemmin haju katoaa lopullisesti eikä enää palaa takaisin, niin kuin se todennäköisesti tekisi normaalin siivouksen yhteydessä.