Poista pahat hajut otsonigeneraattorilla

Jos sinulla on ongelmia epämiellyttävien ja haittaavien hajujen kanssa kotona tai muualla, otsonigeneraattori on juuri sinua varten. Toisin kuin tavalliset ilmanpuhdistimet, otsonipuhdistin puhdistaa ja poistaa epätoivotut hajut perusteellisesti. Otsonigeneraattorin ainutlaatuisen tekniikan ansiosta happi muuntuu otsoniksi, joka syväpuhdistaa ilman ja kaikki hajut häviävät vain muutamassa tunnissa.

Mitä hajuja otsonigeneraattori voi poistaa?

Otsonigeneraattori voi poistaa lähes mitkä tahansa ei-toivotun hajut, joita esiintyy kotona, kellarissa tai kesämökissä. Se on erittäin tehokas hometta vastaan, koska toisin kuin normaali ilmanpuhdistin, joka vain poistaa homeen hajua, otsonigeneraattori sen sijaan syväpuhdistaa homeitiöt kokonaan pois, jottei haju palaa myöhemmin takaisin.

Savunhajun poistoon otsoni on todistettu olevan erittäin toimiva, tehokas ja helppo ratkaisu. Olipa kyse tupakansavusta, ruoanjätteistä, tulipalosavusta tai muunlaisesta savun hajusta, voi otsonigeneraattori poistaa hajut kokonaan vain parissa tunnissa.

Voit helposti poistaa seuraavat epätoivotut hajut otsonigeneraattorilla:

– Savunhaju (tulipalo, ruoanlaitto, tupakka)

– Ruoankäry esimerkiksi suurkeittiössä tai ravintolassa

– Home rakennuksista, tekstiileistä tai muista ahtaista paikoista

– Ummehtunut haju esimerkiksi pitkään varastossa säilytetyistä vaatteista tai pitkään suljettuna olleesta tilasta

– Kotieläinten haju

– Virtsanhaju lattialta tai tekstiileiltä, kuten vaikka kissan virtsanhaju, jota muutoin on lähes mahdoton poistaa

– Ja monia muita epämiellyttäviä hajuja. Lähes kaikki pahat hajut voidaan poistaa otsonin avulla

Missä voin käyttää otsonigeneraattoria?

Kannettavaa otsonigeneraattoria voi käyttää lähes missä vain. Muista, että sitä kannattaa käyttää suljetussa tilassa, koska otsonin puolittumisaika on lyhyt ja se häviää nopeasti. Lisäksi liika otsonin hengittäminen voi olla vaarallista, joten pysy poissa koneen läheltä tämän käydessä.

Otsonigeneraattoria voidaan käyttää mm. keittiössä, kellarissa, kotona ja kesämökillä, autossa, kylpyhuoneessa, vaatekomerossa ja autotallissa. Kaikki tilat, joissa haisee epämiellyttävältä voidaan puhdistaa otsonipuhdistimella. Aseta ilmanpuhdistin mahdollisimman lähelle pahan hajun lähdettä ja sulje ovet ja ikkunat.

Otsonigeneraattori tulisi sijoittaa huoneessa korkealle, koska otsoni on ilmaa raskaampaa ja siksi putoaa alaspäin. Jos se on liian kaukana, puhdistus ei kata koko huonetta. Todella suurissa tiloissa on hyvä siirtää generaattoria muutaman tunnin välein, jotta tämän vaikutus ulottuu kaikkialle. Huoneen puhdistusaika hajuista riippuu huoneen koosta.

Poista paha haju tekstiileistä

Jotkut hajut tarttuvat kiinni tekstiileihin niin pahasti, etteivät ne katoa edes pesukoneessa. Ummehtunut haju, savunhaju ja virtsanhaju ovat esimerkkeja hajuista, joista voi olla vaikea päästä eroon kokonaan. Kun on kyse matoista, patjoista tai sohvista, joita ei voi pestä pesukoneessa, hajuista eroon pääseminen voi tuntua mahdottomalta. Otsonigeneraattorilla hajut häviää ja tekstiilit puhdistuu perusteellisesti, jotta hajut ei palaa takaisin. Aseta otsonigeneraattori mahdollisimman lähelle, puhdistettavan kohdan yläpuolelle ja anna sen käydä muutaman tunnin ajan. On tärkeää, että puhdistus tapahtuu suljetussa tilassa, mieluiten mahdollisimman pienessä tilassa. Muutaman tunnin kuluttua kaikki hajut ovat kadonneet jäljettömiin ilman paluuriskiä. Tämä eroaakin pysyvyydellään muista puhdistustavoista, joista alkuun tuntuu, että haju olisi kadonnut, mutta sitten se ilmestyykin takaisin myöhemmin, koska puhdistusta ei oltu suoritettu perusteellisesti. Otsonin avulla voit olla varma, että haju häviää lopullisesti.