Poista homeenhaju otsonilla

Tehokkain tapa poistaa home ja homeenhaju on otsonigeneraattorilla. Homeenhajun poistoon ei tarvita kalliita siivousyrityksiä tai muita monimutkaisempia menetelmiä. Tarvitaan vain siirrettävä otsonigeneraattori, joka tekee kaiken työn itse. Paina vain nappia ja generaattori poistaa homeen tehokkaasti.

Otsoni poistaa homeenhajun

Otsonigeneraattorin ominaisuus on, että se muuntaa hapen otsoniksi. Otsoni siis kehittyy täysin luonnollisella tavalla ilman kemikaaleja, mikä tekee puhdistuksesta sekä ympäristöystävällistä että tehokasta. Homeenhaju voi myös kadota väliaikaisesti normaalin ilmanpuhdistimen avulla, mutta haju palaa aina takaisin, koska homeitiöt eivät sillä häviä. Otsonipuhdistimen avulla homeitiöt puhdistetaan kokonaan, joten haju häviää eikä home palaa takaisin.

Prosessissa otsoni ikään kuin hyökkää pahaa hajua aiheuttaviin molekyyleihin niin, että ne hajoavat. Kun otsoni joutuu kosketuksiin homeitiöiden kanssa, otsoni hajottaa sen soluseinämät niin, että niiden tuotanto lakkaa. Tämä estää hometta palaamasta takaisin samoista itiöistä. Jos hometta on kuitenkin paljon, sitä voi vielä jäädä ja se on pestävä manuaalisesti otsonipuhdistuksen jälkeen. Vaikka olet käyttänyt otsonigeneraattoria ohjeiden mukaisesti, tilaan voi silti jäädä homejäämiä, mutta yleensä vain pinnallisesti ja ne häviää kokonaan normaalin siivouksen aikana.

Estä uuden homeen muodostuminen

Vaikka otsoni tappaa homeitiöt tehokkaasti, jotta ne eivät enää lisäänny, homeen paluusta ei kuitenkaan ole takuita. Kun hometta esiintyy, tämän perimmäinen syy on selvitettävä. Jos hometta muodostaa jatkuva ongelma, kuten vesivuoto, se on korjattava ennen otsonipuhdistusta varmistaaksesi, että ongelma ei palaa. Jos otsonigeneraattoria käytetään ennen vuotojen korjaamista, on suositeltavaa suorittaa uusi otsonipuhdistus vuodon korjaamisen jälkeen, jotta homeongelma poistuu kokonaan.

Homeen ominaisuudet

Homeella on pistävä ja vahva haju, joka on helppo tunnistaa. Homeita on erilaisia ja niitä voi esiintyä lähes missä vain. Se on erityisen yleistä vanhemmissa rakennuksissa ja kosteissa tiloissa, kuten kylpyhuoneissa tai pesutiloissa, joissa on huono ilmastointi. Hometta aiheuttaa kosteus, joten ongelmanlähde on hoidettava ensin. Jos sinulla on toistuva homeongelma, otsonigeneraattoria kannattaa käyttää säännöllisin väliajoin päästäksesi eroon homeitiöistä ja pahasta hajusta. Liian pitkä homeen hengittäminen voi olla vaarallista, joten ongelma on tärkeä korjata niin pian kuin mahdollista tämän havaitsemisen jälkeen.