Mitä hajuja otsoni poistaa?

Onnistunut otsonipuhdistusohjelma voi paitsi auttaa vähentämään hajuja ja bakteereja suljetussa tilassa, mutta on myös usein erittäin kustannustehokas. Otsoni on oikea ratkaisu sinulle, jos haluat poistaa märän koiran turkin hajun, pinttyneen savun hajun autosta, virtsan hajun WC:stä tai kemikaalin hajun autotallista. Alla on lueteltu 10 yleistä ja voimakasta hajua, jotka otsoni pystyy poistamaan.

 1. Eläinten jätökset
 2. Tupakansavu
 3. Kehon nesteet
 4. Home
 5. Tulipalon savu
 6. Mädäntynyt ruoka
 7. Alkoholi
 8. Kemikaalit
 9. Voiteluöljyt ja rasvat
 10. Ummehtunut haju

Hajuaistimme on aliarvioitu. Elefantit voivat haistaa veden yli 20 kilometrin päästä ja siinä jäämme jälkeen. Mutta se on vain myytti, että meillä on huonompi hajuaisti kuin kaikilla muilla eläimillä. Haistamme paremmin hedelmäiset ja makeat tuoksut kuin esimerkiksi koira. Ihmisen nenässä on tosiasiassa noin 20 miljoonaa aistisolua ja ne voivat rekisteröidä 10 000 – 40 000 hajua.

Kuinka otsoni eliminoi bakteerit? Bakteerit, virukset ja muut mikro-organismit voivat olla vaarallisia. Nämä näkymättömät loiset aiheuttavat tuhoa kaiken kokoisissa elimistöissä; ne voivat jopa aiheuttaa kuolemaan johtavia sairauksia. Siksi on oikein käyttää säännöllisesti otsonigeneraattoria niiden poistamiseksi. Suuri ongelma infektioiden torjunnassa on, että tietyt bakteerikannat voivat kehittää vastustuskykyä tietyille kemiallisille desinfiointiaineille. Otsoni puolestaan tappaa bakteerit muutamassa sekunnissa prosessilla, joka hajottaa solut. Otsoni hajottaa solukalvon molekyylitasolla, levittää solun sytoplasman ja tekee reaktivoinnin mahdottomaksi. Tämän vuoksi mikro-organismit eivät voi kehittää vastustuskykyä otsonille ja siten eliminoi ongelman.

Otsoni on voimakas, laaja-alainen antimikrobinen aine, jonka on osoitettu olevan tehokas bakteereja, sieniä, viruksia, alkueläimiä sekä bakteeri- ja sieni-itiöitä vastaan. Otsonin antimikrobinen aktiivisuus perustuu sen voimakkaaseen hapettavaan vaikutukseen, joka vahingoittaa solukalvon rasvahappoja.

Miten se toimii? Kun käytät otsonilla toimivaa ilmanpuhdistinta, aktiivinen happi pääsee huoneen nurkkiin ja pintoihin neutraloimaan hajua sisältävät hiukkaset. Prosessi on luonnollinen ja etenee näin:

 • Otsonigeneraattori kytketään pistorasiaan ja voit kytkeä laitteen päälle helposti napin painalluksella
 • Ilma täyttyy otsonista, aktiivisesta hapesta, joka reagoi ilmassa olevien aineiden kanssa
 • Kaikki ilmassa olevat hajua sisältävät aineet, mukaan lukien sisätiloissa oleva hajun lähde, poistuvat
 • Koko tila on hajuton 10-60 minuutissa
 • Käyttämätön otsoni muuttuu takaisin tavalliseksi hapeksi