Kärsitkö epämiellyttävistä hajuista kotona, toimistossa tai missä tahansa muualla?

Siinä tapauksessa on täysin ymmärrettävää, että haluat päästä ongelmasta eroon mahdollisimman nopeasti. Otsonigeneraattorin avulla voin päästä pysyvästi eroon epämiellyttävästä hajusta, viruksista, bakteereista ja sienistä. Otsonigeneraattori luo täydellisen elinympäristön tuottamalla raikasta, puhdasta ja happirikasta ilmaa. Muuntamalla haisevat molekyylit happimolekyyleiksi, voit varmuudella päästä eroon epämiellyttävistä hajuista kodissa tai muualla.

Oletko kiinnostunut tietämään, mihin kaikkeen otsonigeneraattori pystyy puolestasi? Kerromme mielellämme lisää!

Me Odörfrissä autamme mielellämme sinua oikean tiedon ja sopivien neuvojen kanssa. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja yksi asiantuntijoistamme auttaa sinua. Näin voit olla varma, että saat oikeat tiedot otsonigeneraattoreistamme ja sopivista lisävarusteista.

Mitä otsonigeneraattori tekee?

Otsonigeneraattori on laite, joka saa ilman happiatomit törmäämään elektronien kanssa. Tämä prosessi tapahtuu suurella jännitteellä ja otsonia muodostuu törmäyksen jälkeen. Otsonikaasu koostuu epävakaista molekyyleistä, jotka etsivät hajumolekyylejä. Kun otsonikaasu sitoutuu hajumolekyyleihin, ne hajoavat.

Otsonin tuottaminen otsonigeneraattorilla toimii hyvin sen ainutlaatuisen puhdistusvoiman vuoksi. Muuntamalla hajumolekyylit happimolekyyleiksi  desinfioiva toimenpide tappaa bakteerit, virukset ja sienet.

Mitä otsoni tarkalleen on?

Otsoni (kemiallinen lyhenne O3) koostuu kolmesta aktiivisesta happiatomista ja on pääasiassa aktivoitunut hapen muoto. Saadessaan happiatomit törmäämään elektronien kanssa rakentaakseen atomipitoista happea ja korkeasta sähköisestä jännitteestä syntyy otsonia. Tämä tarjoaa otsonille tehokkaat, desinfioivat ja puhdistavat ominaisuudet. Monet ihmiset luulevat otsonin olevan kaasua joka kehittyy savusta ja korkeasta lämpötilasta. Se on yleinen harhaluulo, sillä se on luonnollinen ilmanpuhdistin. Siksi joidenkin ihmisten negatiivinen mielipide otsonista on väärin perusteltua.

Osta otsonigeneraattori verkosta

Haluatko itse kokea otsonigeneraattorin useat hyödyt? Odörfriltä löydät korkealaatuisimmat otsonigeneraattorit. Vertaa kolme erilaista malliamme ja kysy ilmaiseksi asiantuntijalta neuvoa. Otsoni-ilmanpuhdistin takaa paremman ilmanlaadun missä vain. Olipa kyseessä koti, työpaikka tai kauppa: Otsonigeneraattorin avulla voit olla varma, että huoneen ilmasta tulee täysin puhdasta ja raikasta. Otsonigeneraattorin ostaminen Odörfriltä on aina loistoidea!