PALAUTUSEHDOT

30 päivän palautusoikeus verkkokaupassa
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa verkkokaupan tilaus viimeistään 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Jos peruuttamisajan viimeinen päivä on lauantai tai pyhäpäivä, peruuttamisilmoituksen voi tehdä vielä ensimmäisenä arkipäivänä. Tuote on palautettava viimeistään 30 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Viallisen tuotteen palautus
Vastaanotettuaan toimituksen, asiakkaan tulee tarkastaa, että toimitus on sisältänyt hänen tilaamansa tuotteet ja että tuotteet ovat virheettömiä. Mikäli asiakas havaitsee virheen tilauksessa tai tuotteessa, asiakkaan tulee ilmoittaa siitä Odorfri.fi verkkokaupan asiakaspalveluun 30 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli tuote todetaan vialliseksi, asiakas voi palauttaa tuotteen ilmaiseksi ilman palautuskuluja. Odorfri.fi asiakaspalvelu neuvoo tuotteen palautuksessa.

Tuotepalautus
Mikäli tuote ei ole viallinen, mutta asiakas haluaa silti peruuttaa kaupan ja palauttaa tuotteen, asiakkaan on itse maksettava palautuksesta aiheutuvat postituskulut, 15€. Palautuksen postituskulut vähennetään asiakkaalle hyvitettävästä palautettavan tuotteen arvosta.

Odorfri.fi ei vastaanota postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Asiakkaan tulee postittaa tuote asiakaspalautuksena Odorfri.fille. Odorfri.fi asiakaspalvelu auttaa palautuksen tekemisessä.

Huomaathan, että jos haluat palauttaa paketin, sinun on ensin noudettava paketti ja toimittava asiakaspalvelumme antamien palautusohjeiden mukaisesti. Palautusoikeus ei koske noutamatonta pakettia. Odorfri.fi pidättää oikeuden veloittaa asiakkaalta toimituskulut noutamattomasta paketista. Odorfri.fi veloittaa asiakkaalta 30 euroa, jos pakettia ei noudeta.

Tuotepalautusten hyvitys
Odorfri.fi hyvittää palautettujen tuotteiden arvon 5 vuorokauden kuluessa siitä, kun verkkokauppa on vastaanottanut tuotepalautuksen. Asiakkaalle palautettava maksu suoritetaan samalla maksutavalla, jota tilauksella on käytetty.

Mikäli tuotteen vastaanottamisesta on kulunut korkeintaan 30 päivää ja haluat palauttaa tuotteen, otathan yhteyttä odorfri.fi asiakaspalveluun.