Otsonigeneraattori puhdistukseen

Tehokkain tapa puhdistaa kodin, auton tai veneen huoneilma on otsonigeneraattori. Otsonia tuottava ilmanpuhdistin voi poistaa lähes minkä tahansa hajun vain parissa tunnissa. Ainoa vaadittava asia ennen käyttöä on, että selvität ja poistat hajuongelman aiheuttajan ensin. Syynä voi olla mitä tahansa vesivuodosta vanhoihin roskiin, jotka on ensin korjattava. Hajunlähteen korjaaminen pois ei välttämättä ole iso työ. Esimerkiksi savun hajun yhteydessä ei tarvita muuta valmistelutyötä kuin sen varmistaminen, ettei uutta savua pääse tähän tilaan.

Puhdista auto tai vene otsonilla

Autoissa tai veneissä ilmenevien epämiellyttävien hajujen poistaminen voi olla vaikeaa. Näissä voi hajunlähteenä esiintyä kemikaalit, virtsa, home tai yleisesti ummehtunutta hajua. Monissa tapauksissa normaali autopesu ei riitä poistamaan epämiellyttävää hajua ja se palaa takaisin, kun puhdistusaineiden haju on hälventynyt.

Sen sijaan, että peittäisit pahan hajun pesuaineilla, se kannattaa kokonaan puhdistaa otsonigeneraattorilla. Tämä on kemikaaliton ja siten erittäin ympäristöystävällinen sekä erittäin tehokas puhdistusmenetelmä. Aseta otsonigeneraattori autoon tai veneeseen hieman korkeammalle, jos mahdollista. Varmista, että kaikki asetukset ovat oikein ja laita laite päälle. Pidä kaikki ovet ja ikkunat kiinni ja jätä auto tai vene rauhaan muutamaksi tunniksi. Kun otsonigeneraattori on sammunut, haju häviää eikä palaa takaisin.

Poista ummehtunut haju kellareista ja kosteista tiloista

Kellarit usein haisevat hieman ummehtuneelle ja jopa homeiselle. Haju voi hankaloittaa tilan käyttöä, sillä haju voi tarttua siellä säilytettyihin asioihin. Otsonigeneraattorin avulla voit poistaa hajut sekä kellaritilasta että siellä säilytetyistä tavaroista ja tekstiileistä.

Otsonigeneraattori pystyy vain muutamassa tunnissa neutraloimaan kellarin hajun ja hyökkäämään hajunlähteisiin, kuten bakteereihin tai homeitiöihin. Koska kellarit usein kärsivät kosteushaitoista, ongelma voi palata. Tämän vuoksi olisi järkevää, jos kotona olisi otsonigeneraattori, jota pystyy käyttämään säännöllisesti pahan hajun ilmentyessä. Jos tämä tehdään ajoissa haju ei ehdi tarttua tavaroihin ja tekstiileihin ja ongelman hallinta helpottuu.

Puhdista tekstiilit otsonilla

On suosittua käyttää otsonigeneraattoria epämiellyttävien hajujen poistamiseen tekstiileistä. Jotkut hajut tarttuvat niin tiukasti kiinni, etteivät lähde pois edes pesukoneessa. Tähän voi kuulua homeen ja kosteuden aiheuttamat ummehtuneet hajut. Joitain tekstiilejä ei edes pysty pesemään pesukoneessa, mikä vaikeuttaa näiden perusteellista puhdistusta. Aseta otsonigeneraattori puhdistettavan kohteen lähelle ja mielellään pienempään ja suljettuun tilaan. Otsoni poistaa tehokkaasti sekä hajun että sen aiheuttamat bakteerit vain muutamassa tunnissa.