Otsonigeneraattori ilmanpuhdistimena

Vaikka otsonigeneraattorin käyttäminen kotona ei ole normaaleissa olosuhteissa turvallisinta ja kannattavaa, on kuitenkin tapauksia, joissa otsoni on paras tapa tietyn ongelman hoitamiseksi. Otsoni on erittäin tehokas tupakan- ja savunhajun poistoon, joten OZ5000- otsonigeneraattorimme toimii hyvin ympäristöissä, kuten savuisissa baareissa ja vilkkaissa ravintoloissa. Meidät on otettu hyvin vastaan tupakkatilojen raikastamiseen pienemmissä tiloissa, joihin meidän ODÖRFRI Mini 2-in-1 ilmanpuhdistin otsonilla ja negatiivisilla ioneilla sopii mainiosti.

Löydä oikea ilmanpuhdistin juuri sinulle

Kotimme, toimistomme ja melkein kaikkien rakennustemme ilma on saastunut myrkyllisillä ilmansaasteilla eikä tämä ole enää mikään mysteeri ja onkin olemassa erilaisia ilmanpuhdistustekniikoita ja -laitteita. Oikean valitseminen voikin tuottaa harmaita hiuksia, etenkin myyjien ja verkkosivustojen tarjotessa myös paljon väärää tietoa. Markkinoilla on monia ilmanpuhdistusmenetelmiä ja ilmansuodattimia, mutta mikään ilmanpuhdistin ei pysty ratkaisemaan kaikkia ilmanpuhdistusongelmia. Meiltä löytyy kolme erilaista otsonigeneraattoria, jotka kattavat useimpien ihmisten tarpeet riippumatta tilan koosta. Mallimme löydät täältä.

Poista pahat hajut pysyvästi otsonilla

Tietyt hajut, kuten tupakka jymähtää kiinni mattoihin, verhoihin, petivaatteisiin ja muihin ”pehmeisiin” materiaaleihin, jonka vuoksi hajunpoisto voi olla vaikeaa. Voit kuitenkin poistaa hajut otsonigeneraattorilla. Olipa kyse tupakan, sikarin tai viemärin hajusta, otsoni tehoaa näihin. Odörfrin otsonigeneraattoreilla on useita hyötyjä kemiallisen ja pinttyneen hajun torjuntaan.

Tupakanhaju kotona, toimistolla, ravintolassa, baarissa tai muissa julkisissa tiloissa on useimpien ihmisten mielestä epämiellyttävää tai sietämätöntä. Poista tupakanhaju Odörfrin otsonigeneraattorilla. Otsoni voi hajottaa savumolekyylien sidokset, jotka ovat juuttuneet kankaisiin jne. Otsoni kirjaimellisesti ”hajottaa” hajun kemiallisella tasolla.

Käsittelyaika:

Jos tietyssä huoneessa on tupakoitu esimerkiksi muutaman päivän ajan, hajuongelman poistoon menee alle tunti. Jos tupakointia on tapahtunut huoneessa pidempään, esimerkiksi vuosia, voi kestää jopa 24 tuntia, ennen kuin hajuongelma katoaa. Käsittely on tapahduttava tyhjässä tilassa ilman ihmisiä tai eläimiä ja otsonin on annettava hajaantua vähintään 30 minuuttia, ennen kuin tila otetaan takaisin käyttöön.