Miten lemmikkien virtsanhajun saa pois asunnosta?

Yksi ongelma, joka voi olla välillä haittaava, on lemmikkieläinten sisäsiisteyden puute. Kyseessä voi olla isän nojatuoliin merkkaileva uroskissa, kalliille matolle pissivä pentu tai teinin frettilemmikki, jota ei ole opetettu sisäsiistiksi.

Virtsan haju harvemman mielestä on mikään mukava tuoksu, varsinkaan fretin pissa, joka mädättäessään parkettilattiaa voi haista järkyttävälle.

Kuinka sitten kannattaa puhdistaa pahat lemmikin aiheuttamat hajut?

Valitettavasti hajusteet ja siivousaineet eivät riitä aina tässä tapauksessa. Riskinä on myös tuhota huonekalujen, mattojen ja lattioiden pinnat, jos niitä käsitellään vahvoilla pesuaineilla hajujen poistamiseksi.

Ratkaisuna tähän sopii paremmin otsonihoito pahan hajun poistamiseen asunnosta tai autosta.

Otsoni steriloi ja poistaa kaikki tuoksut, kuten eläinten virtsan, tupakan hajun, kostean ja homeisen hajun sekä paljon muuta. Otsoni on osoittautunut erittäin tehokkaaksi keinoksi voimakkaita hajuja vastaan, joista on muilla keinoin erittäin vaikeaa tai mahdoton päästä eroon. Sen lisäksi, että otsoni poistaa pahat hajut nojatuoleista, sohvista, matoista ja puulattioilta, se poistaa myös homeen, virukset ja bakteerit.

Kun käsittelet asuntoasi Odörfrin otsonigeneraattorilla, saat sekä ympäristöystävällisen että tehokkaan syväpuhdistuksen kodillesi ja hajut häviävät.

Puhdistus kestää yleensä noin 1-2 tuntia ja sitten täytyy odottaa noin 30 minuuttia otsonikaasun hälventymistä käsittelyn jälkeen.

Voiko otsonipuhdistusta tehdä kotona, kun on itse myös kotona paikalla?

Otsonigeneraattorin käyttäminen kotona on erittäin tehokas tapa hajujen poistoon. On kuitenkin tärkeää noudattaa laitteen ohjeita oikein, mutta älä koskaan hengitä otsonia. Kun olet käynnistänyt otsonigeneraattorin, poistu huoneesta saman tien. Odota sen jälkeen pari tuntia käsittelyn päättymisen jälkeen, kunnes voit palata takaisin huoneeseen.

Kuinka otsoni toimii?

Otsoni on kaasua, jota kutsutaan aktiiviseksi hapeksi. Molekyylirakenne koostuu kolmesta happiatomista, ja kun otsonimolekyylit joutuvat kosketuksiin pahaa hajua aiheuttavien hiukkasten kanssa, ne reagoivat tämän kanssa ja paha haju häviää. Toinen otsonin hyvä ominaisuus on se, että se tuhoaa homeen ja bakteerien soluseinämät siten, että ne eivät pysty enää lisääntymään. Kun otsonigeneraattori on valmis, huoneessa tuoksuu raikkaalta, kuten ukkosen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että ilman koostumus on ukkosen aikana ja jälkeen samanlaista, koska ilmassakin on silloin paljon otsonia.

Mitä eroa on otsonigeneraattorilla ja ilmanpuhdistimella?

Tavallinen ilmanpuhdistin käyttää vain yhtä suodatintyyppiä ilman puhdistamiseen. Otsonigeneraattori, kuten OZ10K PRO, tuottaa sen sijaan otsonia ja täyttää puhdistettavan huoneen otsonikaasulla. Otsoni ei ainoastaan puhdista ilmaa, vaan myös hyökkää hajun lähteeseen. Tämä tarkoittaa, että OZ10K PRO-otsonigeneraattoria tarvitsee käyttää vain satunnaisesti, toisin kuin tavallista ilmanpuhdistinta joutuu käyttämään jatkuvasti.