Missä otsonigeneraattoria voi käyttää

Otsonigeneraattoria käytetään poistamaan pahat hajut ja puhdistamaan saastuneet tilat perusteellisesti. Tämä koskee esimerkiksi homeita, savuvaurioita, ummehtuneita hajuja ja muita epämiellyttäviä hajuja, joista on vaikea päästä eroon normaalilla siivouksella. Otsonigeneraattori sopii loistavasti toimistoihin, työpaikoille, kotiin ja kesämökille. Käytön aloittaminen on erittäin helppoa ja vaivatonta, sillä tämä toimii täysin itsestään. Samaten se on helppo varastoida ja säilyttää, silloin kun sitä ei tarvita.

Poista nopeasti epämiellyttävät hajut

Otsonigeneraattorilla pääset eroon hajusta kuin hajusta. Savu, home, ummehtunut haju, kemiallinen haju, virtsa, eläinten hajut ovat vain esimerkkejä, jotka otsonigeneraattori pystyy poistamaan kokonaan. Sitä voidaan käyttää kaikenlaisissa tiloissa kodista autoon. Varsinainen puhdistus kestää vain muutamasta tunnista päivään tilan koosta riippuen ja kuinka vahva ja pinttynyt haju on kyseessä.

Otsonigeneraattoria voidaan käyttää myös epätoivottujen hajujen poistamiseen tekstiileistä. Pinttynyt hienhaju, pitkään märkänä lojuneet vaatteet tai virtsatahrat sohvalla tai sängyssä voidaan esimerkiksi puhdistaa tehokkaasti otsonin avulla. Kun generaattori muuntaa ilman hapen otsoniksi, kaasu hyökkää molekyyleihin ja eliminoi nämä kokonaan niin, että hajukin katoaa lopullisesti. Normaalissa siivouksessa voit vain piilottaa tahrat kemikaalien ja hajusteiden alle, mutta otsonigeneraattorilla ongelma katoaa kokonaan ja tekstiilit tuoksuvat taas kuin uusilta.

Kannettava otsonigeneraattori kotiin

Koska otsonigeneraattoria on helppo käsitellä ja erittäin helppo käyttää, sellainen on erittäin hyödyllinen säilyttää kotona. Jos vahinko tapahtuu ja home, savunhaju tai muu paha haju leviää kotona, näistä pääsee nopeasti eroon otsonipuhdistimen avulla. Pahojen hajujen siivous ja tuuletus voi kestää jopa viikkoja eikä välttämättä edes toimi ja haju palaa tuuletuksen jälkeen takaisin. Otsonigeneraattorin avulla haju katoaa kokonaan vain tunneissa.

Kun kotona on otsonigeneraattori jo valmiina, voit nopeasti poistaa pahat hajut mistä vain, kuten huonekaluista, tekstiileistä, kellarista ja märkätiloista. Sitä on myös helppo kuljettaa ja ottaa mukaasi, jotta voit puhdistaa hajut myös autosta, kesämökiltä tai asuntovaunusta. Otsonigeneraattorin ansiosta sinun ei tarvitse enää milloinkaan huolehtia hajuhaitoista ja tiedät, että vahingon tapahtuessa sinulla on jo nopea ratkaisu valmiina. Tämä on erityisen kätevä niille, jotka asuvat vanhoissa taloissa tai joilla on kesämökki, joka on tyhjillään suurimman osan vuodesta. Näissä rakennuksissa kosteus ja home lisääntyy erittäin hyvin. Tyhjään taloon yleensä pinttyy ummehtunut haju, josta voi olla vaikea päästä eroon. Otsonipuhdistimen avulla sinun ei tarvitse hajusta kärsiä, vaan pääset tästä eroon vain yhdellä napin painalluksella.