KUINKA SAADA PAHA HAJU POIS AUTOSTA?

Otsonihoito on tehokas tapa päästä eroon auton pahasta hajusta, otsoni eliminoi kaikki hajut, kuten tupakka, ruoka, home ja paljon muuta. Otsoni on osoittautunut erittäin tehokkaaksi pinttyneitä hajuja vastaan. Otsoni poistaa pahat hajut tekstiileistä, matoista, istuimista ja samalla eliminoi virukset ja bakteerit.

Käsittele autosi Odörfrin otsonigeneraattorilla, joka tarjoaa tehokkaan puhdistusprosessin autollesi.

Suurin syy auton pahan hajuun on tupakansavun haju

Fenoli on tupakansavussa irtoava kemikaali, joka voi ärsyttää silmiä ja hengitystä ympäristössä. Otsonikäsittely hapettaa fenolikaasun jäänteet ja neutraloi hajut tehokkaasti. Tässä tapauksessa haju ei palaa takaisin, koska molekyylit ovat tuhoutuneet.

Noin puolen tunnin käsittelyn jälkeen otsonikaasu häviää, mikä tarkoittaa, että otsonialtistus ei vahingoita ajoneuvoa.

Voinko tehdä otsonikäsittelyn myös talooni?

Otsonigenerattorin käyttäminen kodin ilman puhdistamiseen tai pahojen hajujen poistamiseen voi olla erittäin tehokasta. On kuitenkin tärkeää tietää, että otsoni on myrkyllistä eläimille ja ihmisille. Otsonin hengittäminen voi aiheuttaa kemiallisen reaktion kehossasi samalla tavalla kuin kehoon vaikuttavien bakteerien ja virusten aiheuttamat kemialliset reaktiot.

Onko sinulla haiseva auto vai haluatko raikkaan tuoksun kotiisi? Silloin Odörfri-tuotteet sopivat sinulle. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme jo tänään!