Kuinka poistaa hajut kesämökistä?

Hur får man bort lukt från sommarstugan?

Kesämökin haju

Tuore ja raikas tuoksu sisätiloissa on tärkeää keholla ja mielelle. Varsinkin huomioiden se tosiseikka, että 90% meistä viettävät suurimman osan ajasta sisätiloissa. Valitettavasti ei kuitenkaan kesämökeissä. Monet kokevat kesämökin haisevan, kun täällä ei ole käyty pitkään aikaan. Jos olet samaa mieltä, olet oikeassa paikassa kanssamme. Sadat tuhannet kesämökin omistajat kokevat saman ongelman ja heitä häiritsee nämä epämiellyttävät hajut kesämökeissään.

Tuuletus

Ensimmäinen asia, jonka monet tekevät kesämökille saapuessaan, on se, että yrität tuulettaa hajua pois ja joskus se tuntuukin hetkeksi katoavan, mutta valitettavasti usein palaa takaisin jopa vielä pahempana. Ongelmana on, että totut hajuun ennemmin kuin se katoaa. Tämän kuitenkin huomaavat sitten mökillä käyvät vieraat, mikä ei ehkä ole niin iloista kuultavaa. Toinen tapa selvittää tämä on haistaa vaatteitasi kotiin palattuasi mökiltä. Tuoksuuko vaatteet normaaleilta vai onko niissä se kesämökin haju? Jos haistat edelleen kesämökin hajun, on ehkä aika tehdä asialle jotain.

Mikä siinä haisee?

Vanhemmissa 50-70-luvun puutaloissa rungot rakennettiin usein kloorifenolia sisältävien puunsuoja-aineiden kyllästämistä puista. Se on kemikaali, joka mahdollisesti ehkäisi homehtumista ja mätänemistä. Valitettavasti ajan myötä ilmeni, että tämä aine saattoi levittää homemaista hajua, joka levisi koko mökkiin ja saattoi aiheuttaa terveysongelmia.

Vaikka sinun kesämökkisi olisi jo ikäloppu, se ei tarvitse kosteusvaurioita eikä sen tarvitse haista ummehtuneelle. Paha haju voi johtua monista eri asioista. Se on usein yhdistelmä suljetusta tilasta, huonosta ilmanvaihdosta, vanhoista materiaaleista ja kosteusvaurioista, homeesta tai ryömintätilasta, jonne on jäänyt kuolleita eläimiä tai eläinten jätöksiä, joiden haju ei niinkään miellytä.

Kuinka päästä eroon kesämökin pahasta hajusta?

Kuten olet todennäköisesti jo todennut, mökin tuuletus ei välttämättä riitä hajun poistamiseksi. Tottakai se auttaa hetkeksi, mutta haju palaa takaisin vähän ajan päästä. Parempi ratkaisu on siis poistaa hajun syy. Tämän ratkaisemiseksi on nyt olemassa täysin uudenlainen ilmanpuhdistin, Ozon 5000, joka käyttää otsonia pahojen hajujen poistamiseen, kuten homeet ja bakteerit ja puhdistaa ilman pahoista hajuista nopeasti ja tehokkaasti.

Näin Ozon 5000 -otsonigeneraattori toimii

Kuten varmasti tiedät, ilma tuntuu erityisen raikkaalta ukkosen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että ilmassa on paljon enemmän otsonia, joka on muodostunut ukkosen aikana. Ilmassa oleva otsoni aiheuttaa bakteerien, homeitiöiden ja muiden huonon ilmaa aiheuttavien aineiden hajoamisen luonnossa.

Ozon 5000 voi paitsi eliminoida huonoa ilmaa tuottavia partikkeleita ja hajuja, tämä myös luo raikasta ilmaa kesämökkiin ja luo terveyshyötyjä poistamalla homeita ja mikrobeja, jotka aiheuttavat allergioita, väsymystä ja muita terveysongelmia. Hoidon tulos on pitkäaikainen ja riittää, että puhdistuksen tekee kerran vuodessa.

Hoidon tuloksena saat hajuttoman kesämökin koko vierailun ajaksi ja lisäksi positiivisia terveysvaikutuksia allergioiden vähentyessä, johtuen hävinneistä mikropartikkeleista, homeesta ja bakteereista.

Kuinka tämä tapahtuu

Ozon 5000 toimii itsenäisesti, kun olet laittanut sen päälle ja prosessi on valmis parin tunnin kuluttua. Et tarvitse kemikaaleja tai mitään aineita, kaikki tapahtuu täysin automaattisesti ja vauhdikkaasti, helposti ja tehokkaasti sekä ympäristöystävällisesti.

Pääset isännöimään raikasta ja hajutonta kesämökkiä, jossa oleskelu tuntuu miellyttävältä ilman epätoivottuja hajuja.

Hanki Ozon 5000, kokeile ja puhdista kesämökkisi hajuista 2 tunnissa!